Кочани

Температура: 13°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31527.29 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кочани е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочани

денес

26.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
11°  |  25°
претежно сончево

утре

27.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
10°  |  24°
умерено облачно

недела

28.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
10°  |  21°
облачно

понеделник

29.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

вторник

30.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
11°  |  17°
локални врнежи

среда

31.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
10°  |  19°
локални врнежи

четврток

01.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
10°  |  20°
повремени врнежи

петок

02.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
 |  17°
повремени врнежи

сабота

03.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

04.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
11°  |  21°
умерено облачно