Кочани

Температура: 19°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 31764.34 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кочани е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочани

денес

29.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
 |  22°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
10°  |  24°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
13°  |  26°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
14°  |  25°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
15°  |  22°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
14°  |  23°
локални врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
14°  |  23°
локални врнежи

вторник

06.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
13°  |  23°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Кочани - Временска прогноза за Кочанитемпература:
13°  |  25°
локални врнежи