Кратово

Температура: 24°
Влажност: 35%
Атм. притисок: 30985.47 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 20.08.2017 11:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

20.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
16°  |  26°
повремени врнежи

утре

21.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  23°
претежно сончево

вторник

22.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  26°
сончево

среда

23.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  27°
сончево

четврток

24.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
11°  |  28°
сончево

петок

25.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
12°  |  31°
сончево

сабота

26.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
12°  |  31°
сончево

недела

27.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  31°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
15°  |  31°
сончево

вторник

29.08
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
14°  |  30°
сончево