Кратово

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 30680.69 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

20.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 

утре

21.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-6°  | 
снег

понеделник

22.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-9°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-8°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-9°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-7°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-4°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно