Кратово

Температура: 12°
Влажност: 54%
Атм. притисок: 30274.33 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 17.01.2018 15:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

17.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

18.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-4°  | 
претежно сончево

петок

19.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 

сабота

20.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

недела

21.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-4°  | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-4°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно