Кратово

Температура: -1°
Влажност: 90%
Атм. притисок: 30375.92 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

24.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  | 

утре

25.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

26.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  |  14°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  20°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  20°
умерено облачно