Кратово

Температура: 13°
Влажност: 56%
Атм. притисок: 30342.05 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

18.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

23.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  |  10°
претежно облачно

недела

24.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

25.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

вторник

26.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

среда

27.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
претежно облачно