Кратово

Температура:
Влажност: 74%
Атм. притисок: 30477.51 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

17.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

18.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

петок

19.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

20.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 

недела

21.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  |  -1°
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-6°  |  -1°
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-8°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-8°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно