Кратово

Температура:
Влажност: 82%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 18.12.2017 15:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

18.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

утре

19.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-8°  |  -1°
претежно сончево

среда

20.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-12°  |  -2°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-10°  | 
умерено облачно

петок

22.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-6°  | 
претежно облачно

сабота

23.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

понеделник

25.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-6°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно