Кратово

Температура: 17°
Влажност: 42%
Атм. притисок: 31120.92 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

23.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  22°
умерено облачно

утре

24.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  20°
облачно

понеделник

25.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  17°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  17°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

30.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
умерено облачно