Кратово

Температура: 18°
Влажност: 37%
Атм. притисок: 30443.65 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

17.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

утре

18.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
локални врнежи

вторник

20.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

23.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
повремени врнежи

недела

24.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

25.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

26.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
претежно облачно