Кратово

Температура:
Влажност: 68%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

24.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-10°  | 
сончево

утре

25.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
сончево

понеделник

29.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-4°  |  10°
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно