Кратово

Температура:
Влажност: 89%
Атм. притисок: 30748.42 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

21.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
снег

утре

22.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

23.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

недела

24.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°

понеделник

25.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
претежно облачно

вторник

26.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
умерено облачно

среда

27.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  13°
умерено облачно

четврток

28.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  16°
умерено облачно

петок

29.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  16°
умерено облачно