Кратово

Температура: -2°
Влажност: 91%
Атм. притисок: 30985.47 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

21.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

утре

22.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  |  12°
сончево

четврток

23.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  |  12°
претежно сончево

петок

24.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  |  12°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

28.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  10°
локални врнежи