Кратово

Температура: 22°
Влажност: 33%
Атм. притисок: 31053.20 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

24.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

26.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  18°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  18°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  17°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

30.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
умерено облачно