Кратово

Температура:
Влажност: 93%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

19.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

20.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
облачно

среда

21.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  10°
облачно

петок

23.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-6°  |  -1°
претежно облачно

недела

25.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-7°  | 
претежно облачно

понеделник

26.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-4°  | 
претежно облачно

вторник

27.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  | 
претежно облачно