Кратово

Температура:
Влажност: 59%
Атм. притисок: 30951.60 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

20.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

утре

21.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

среда

22.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  |  12°
сончево

четврток

23.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-2°  |  12°
умерено облачно

петок

24.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  |  12°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

28.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
претежно облачно