Кратово

Температура: 11°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 30951.60 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

21.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  16°
претежно облачно

утре

22.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  18°
умерено облачно

сабота

23.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
претежно облачно

недела

24.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  20°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  20°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  21°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
претежно облачно

петок

29.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно