Кратово

Температура: -6°
Влажност: 85%
Атм. притисок: 30646.83 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

26.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-7°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

27.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-11°  |  -1°
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-16°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

петок

02.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

03.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 
локални врнежи

недела

04.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  13°
претежно облачно