Кратово

Температура: 19°
Влажност: 45%
Атм. притисок: 30511.37 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

17.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

утре

18.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  12°
локални врнежи

понеделник

19.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
локални врнежи

вторник

20.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 | 

среда

21.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

четврток

22.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-3°  | 
претежно облачно

сабота

23.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
-1°  |  10°
локални врнежи

недела

24.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

понеделник

25.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  14°
претежно облачно

вторник

26.03
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  11°
претежно облачно