Кратово

Температура: 12°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

21.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  24°
умерено облачно

утре

22.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  24°
облачно

недела

23.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
11°  |  22°
повремени врнежи

понеделник

24.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  18°
претежно облачно

вторник

25.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  20°
умерено облачно

среда

26.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  19°
умерено облачно

четврток

27.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

петок

28.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

29.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

30.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно