Кратово

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 30985.47 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 27.04.2017 05:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

27.04
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  25°
претежно облачно

утре

28.04
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  22°
облачно

сабота

29.04
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
претежно облачно

недела

30.04
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

понеделник

01.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  20°
умерено облачно

вторник

02.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  22°
умерено облачно

среда

03.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  18°
повремени врнежи

четврток

04.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  18°
локални врнежи

петок

05.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

06.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  17°
умерено облачно