Кратово

Температура: 17°
Влажност: 62%
Атм. притисок: 31087.06 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

29.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  23°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  26°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
12°  |  26°
умерено облачно

четврток

01.06
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  23°
локални врнежи и грмежи

петок

02.06
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
14°  |  21°
врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  23°
локални врнежи

недела

04.06
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  23°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  23°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  23°
повремени врнежи

среда

07.06
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
13°  |  23°
умерено облачно