Кратово

Температура: 12°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Кратово е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратово

денес

04.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  24°
умерено облачно

утре

05.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  24°
облачно

недела

06.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
11°  |  22°
повремени врнежи

понеделник

07.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  18°
претежно облачно

вторник

08.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  20°
умерено облачно

среда

09.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
10°  |  19°
умерено облачно

четврток

10.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

петок

11.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

12.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

13.07
Времето во Кратово - Временска прогноза за Кратовотемпература:
 |  19°
умерено облачно