Крива Паланка

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 29732.50 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

20.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 

утре

21.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-4°  | 

понеделник

22.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-7°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

вторник

23.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-9°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-8°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-9°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-4°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
умерено облачно