Крива Паланка

Температура: 18°
Влажност: 41%
Атм. притисок: 29563.18 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 17.03.2018 13:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

17.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  18°
претежно облачно

утре

18.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  12°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

четврток

22.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

23.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-4°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  12°
претежно облачно