Крива Паланка

Температура: -3°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 29834.10 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

19.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-4°  | 
претежно сончево

утре

20.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 

недела

21.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

понеделник

22.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-6°  | 
снег

вторник

23.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-8°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-6°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-6°  | 
умерено облачно