Крива Паланка

Температура:
Влажност: 97%
Атм. притисок: 29867.96 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 20.02.2018 02:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

20.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

21.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
облачно

петок

23.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
облачно

сабота

24.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
облачно

недела

25.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
снег

понеделник

26.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
снег

вторник

27.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-6°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

четврток

01.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 
претежно облачно