Крива Паланка

Температура:
Влажност: 73%
Атм. притисок: 29800.23 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 21.03.2018 01:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

21.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°

утре

22.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
снег

петок

23.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
локални врнежи

понеделник

26.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

28.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
претежно облачно

четврток

29.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  12°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
умерено облачно