Крива Паланка

Температура:
Влажност: 92%
Атм. притисок: 29800.23 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

16.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 
претежно облачно

утре

17.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 

четврток

18.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

19.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-9°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
умерено облачно