Крива Паланка

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 30105.01 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 24.11.2017 21:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

24.11
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  |  12°
умерено облачно

утре

25.11
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 
претежно сончево

недела

26.11
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  |  10°
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-1°  | 

вторник

28.11
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-4°  | 
снег

среда

29.11
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

02.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
повремени врнежи

недела

03.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
претежно облачно