Крива Паланка

Температура: -7°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 29597.05 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

26.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-7°  |  -4°
снег

утре

27.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-7°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-11°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-13°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
облачно

сабота

03.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  11°
претежно облачно