Крива Паланка

Температура: 11°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 29901.82 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

22.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  21°
претежно сончево

утре

23.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
10°  |  23°
умерено облачно

недела

24.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
10°  |  22°
облачно

понеделник

25.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
11°  |  20°
локални врнежи

вторник

26.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
11°  |  18°
повремени врнежи

среда

27.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  19°
локални врнежи

четврток

28.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  18°
умерено облачно

петок

29.02
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  19°
умерено облачно

сабота

01.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

02.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  19°
умерено облачно