Крива Паланка

Температура: -1°
Влажност: 88%
Атм. притисок: 29867.96 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 18.12.2017 13:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

18.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-4°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

19.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-7°  |  -1°
претежно облачно

среда

20.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-11°  | 
сончево

четврток

21.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-12°  |  -1°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-8°  | 
умерено облачно

сабота

23.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-5°  | 
претежно облачно

недела

24.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-5°  |  -1°
претежно облачно

понеделник

25.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 
умерено облачно

вторник

26.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-5°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-5°  | 
претежно сончево