Крива Паланка

Температура: -3°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 29766.37 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Крива Паланка е последно обновена на 22.03.2018 10:00Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланка

денес

22.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
снег

утре

23.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-3°  | 

сабота

24.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

недела

25.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
-2°  | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

28.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  10°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  13°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Крива Паланка - Временска прогноза за Крива Паланкатемпература:
 |  15°
умерено облачно