Крушево

Температура:
Влажност: 82%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

22.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  19°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

25.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  10°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  |  13°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  |  17°
умерено облачно

сабота

28.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-3°  |  12°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  18°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  14°
умерено облачно