Крушево

Температура: -2°
Влажност: 89%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 18.12.2017 13:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

18.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-3°  | 
снег

утре

19.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-7°  |  -1°
умерено облачно

среда

20.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-10°  |  -2°
претежно сончево

четврток

21.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-12°  |  -2°
претежно сончево

петок

22.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-10°  | 
претежно сончево

сабота

23.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

недела

24.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-6°  |  -1°
умерено облачно

понеделник

25.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-7°  | 
претежно сончево

вторник

26.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-8°  | 
претежно сончево

среда

27.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-8°  | 
умерено облачно