Крушево

Температура: 11°
Влажност: 71%
Атм. притисок: 30748.42 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

05.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

06.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

07.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
11°  |  18°
облачно

понеделник

08.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

09.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

10.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
локални врнежи

четврток

11.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

петок

12.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

13.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

14.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
умерено облачно