Крушево

Температура:
Влажност: 81%
Атм. притисок: 30612.97 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 20.01.2018 16:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

20.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-2°  | 

утре

21.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  | 

понеделник

22.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  | 

вторник

23.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-7°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-4°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-4°  | 
претежно облачно

понеделник

29.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-3°  | 
умерено облачно