Крушево

Температура: -2°
Влажност: 80%
Атм. притисок: 31087.06 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

24.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

утре

25.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-4°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-4°  |  10°
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  | 
претежно облачно