Крушево

Температура: 17°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 30917.74 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

26.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

сабота

30.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  13°
претежно облачно

недела

01.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

среда

04.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  15°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
умерено облачно