Крушево

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 30680.69 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 16.01.2018 18:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

16.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 

утре

17.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 

четврток

18.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

петок

19.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

сабота

20.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-8°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-6°  | 
претежно облачно

среда

24.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-6°  | 
умерено облачно