Крушево

Температура: 20°
Влажност: 41%
Атм. притисок: 30985.47 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

24.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  21°
локални врнежи

утре

25.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

26.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  18°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  18°
претежно облачно

четврток

28.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
локални врнежи и грмежи

петок

29.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  14°
локални врнежи

сабота

30.09
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  13°
локални врнежи

недела

01.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  19°
претежно облачно

вторник

03.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  18°
претежно облачно