Крушево

Температура:
Влажност: 88%
Атм. притисок: 30951.60 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 23.11.2017 00:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

23.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  12°
сончево

утре

24.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-3°  |  10°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
локални врнежи

петок

01.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

02.12
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
претежно облачно