Крушево

Температура: -1°
Влажност: 79%
Атм. притисок: 30883.88 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 20.11.2017 23:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

20.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-2°  | 

утре

21.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-4°  | 
претежно сончево

среда

22.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  |  10°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-5°  |  11°
сончево

петок

24.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  |  12°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
претежно облачно