Крушево

Температура: -6°
Влажност: 87%
Атм. притисок: 30443.65 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

26.02
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-6°  |  -2°
снег

утре

27.02
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-10°  | 
снег

среда

28.02
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-15°  |  -2°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-16°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  | 

сабота

03.03
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  11°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  11°
претежно облачно