Крушево

Температура: 11°
Влажност: 71%
Атм. притисок: 30748.42 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

18.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  21°
умерено облачно

утре

19.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

20.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
11°  |  18°
облачно

понеделник

21.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

22.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
претежно облачно

среда

23.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
локални врнежи

четврток

24.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  15°
локални врнежи

петок

25.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  16°
умерено облачно

сабота

26.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

27.10
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  17°
умерено облачно