Крушево

Температура: 13°
Влажност: 75%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

28.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
11°  |  26°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  28°
сончево

недела

30.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  31°
претежно сончево

понеделник

31.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
15°  |  30°
сончево

вторник

01.08
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
13°  |  30°
сончево

среда

02.08
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  29°
сончево

четврток

03.08
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
14°  |  31°
сончево

петок

04.08
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
15°  |  30°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
16°  |  31°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
15°  |  31°
претежно сончево