Крушево

Температура: 27°
Влажност: 44%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

26.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  29°
локални врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
11°  |  30°
сончево

среда

28.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  30°
претежно сончево

четврток

29.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
13°  |  32°
сончево

петок

30.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
15°  |  32°
сончево

сабота

01.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
15°  |  33°
сончево

недела

02.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
16°  |  27°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
13°  |  24°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
11°  |  23°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
10°  |  25°
претежно сончево