Крушево

Температура: 16°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 30985.47 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Крушево е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушево

денес

29.05
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  22°
умерено облачно

среда

31.05
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  25°
умерено облачно

четврток

01.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
 |  26°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
11°  |  22°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
11°  |  21°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  22°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  20°
врнежи и грмежи

вторник

06.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  22°
локални врнежи и грмежи

среда

07.06
Времето во Крушево - Временска прогноза за Крушевотемпература:
12°  |  23°
локални врнежи и грмежи